Vodafone Burger King Monopoly Kampanyası

Vodafone Burger King Monopoly Kampanyası

Vodafone Burger King Monopoly Kampanyası

Dilediğin Burger King menüsünü seç, karttaki büyük şifreyi gönder muhteşem hediyeler kazanma şansını yakala!

Vodafone'lulara anında birbirinden güzel hediyeler ve eğlence burada!

Burger King'den satın alınan 5 TL ve üzeri her menüye verilen kazı kazan kartı üzerindeki çekiliş şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile Vodafone 5464'e SMS ile gönderenler veya monopolyburgerkinde internet adresine girenler 10 Volkswagen Polo, 100 iPad kazanma şansı, Vodafonelulara anında birbirinden güzel hediyeler!
Monopoly çılgınlığı Vodafone'la  Burger King'de!

Şimdi Burger King'den satın alınan 5 TL ve üzeri her menüye hem çekilişle 10 Volkswagen Polo ve 100 iPad kazanma şansı, hem de Vodafone'lulara anında milyonlarca hediye!

Burger King'den satın alınan 5 TL ve üzeri her menüye verilen kazı kazan kartı üzerindeki çekiliş şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile Vodafone 5464'e SMS ile gönderenler veya www.monopolyburgerkinde.com adresine girenler 10 Volkswagen Polo ve 100 iPad kazanma şansı ediniyor.

Kazı kazan kartındaki anında kazan şifresini 5464'e gönderen Vodafone aboneleri, hem Vodafone hem Burger King'den anında milyonlarca hediye kazanıyor.
Vodafone Burger King Monopoly Kampanyası

Vodafone Burger King Monopoly Kampanyası dönemi boyunca Türkiye'deki Burger King'lerden tek seferde 5 TL ve katları tutarında menülerden satın alan müşterilere, her 5TL'ye bir adet olmak üzere, üstü kapalı kazı kazan kartı verilecektir. Bu kazı kazan kartı üzerinde iki (2) adet şifre bulunacaktır. Müşteriler kazı kazan kartının üzerindeki Çekiliş şifresi ile, Burger King Çekilişine katılabilecekler; Anında Kazan şifresi ile Vodafone Anında Kazan Kurgusu'na katılabileceklerdir.

Burger King Çekilişi Milli Piyango İdaresi'nin izni ile TAB Gida tarafından düzenlenmektedir. Burger King müşterileri, Burger King Çekilişine, monopolyburgerkingde internet sitesindeki forma bilgilerini ücretsiz bir şekilde giriş yaparak, siteye üye olmadan veya Vodafone aboneleri 5464 Nolu kısa numaraya SMS göndererek katılabileceklerdir.

Vodafone Anında Kazan Kurgusu Milli Piyango İdaresi kapsam dışı olarak, Vodafone ve Burger King tarafından ortak düzenlenmektedir. Vodafone aboneleri veya numarasını Vodafone'a taşıyarak Cep Özgür veya Genç Avantaj tarifelerini seçen aboneler, kazı kazan kartındaki Anında Kazan şifrresini 5646'e gönderek Anında Kazan hediyelerini kazanacaklardır.
 

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri