Türksatkablo'dan 3 Kablotv Kampanyası!

Türksatkablo'dan 3 Kablotv Kampanyası!

Türksat A. Ş. 'nin Kablo TV Platformu üzerinden verdiği KabloTV ve interaktif hizmetlerde üç ayrı kampanya başlattı.

1- Yarım Düzine Fırsat Kampanyası

Yarım Düzine Fırsat Kampanyasına katılarak Uydunet ve Teledünya hizmetine abone olmak isteyen ve 24 ay abonelik taahhüdünde bulunan müşterilerden kurulum ve aktivasyon ücretleri alınmayacak. Ayrıca, söz konusu kampanya kapsamında müşterilere toplamda 385 lira değerindeki kablosuz modem ve HD Set-top Box hediye edilecek. Kampanya 30 Haziran 2011 tarihine kadar geçerli olacak.

2- HD Kutu Bizden Kampanyası

"HD Kutu Bizden" kampanyasına katılarak Teledünya hizmetine abone olmak isteyen ve 24 ay abonelik taahhüdünde bulunan, bu abonelik ile birlikte minimum SD Sinema paketine de abone olan müşterilerimize 210 TL değerindeki HD Set-top Box hediye edilecek. Kurulum ve aktivasyon ücretleri de alınmayacak. Kampanya 02 Mayıs - 30 Haziran 2011 tarihleri arasında geçerli olacak.

3- Herkes İçin Teledünya HD Kampanyası

Kampanyaya katılarak Teledünya abonesi olmak isteyen ve 30 ay temel paket abonelik taahhüdünde bulunan müşterilerden kurulum ve aktivasyon ücretleri alınmayacak. Ayrıca, piyasa değeri 210 TL olan HD Set-top Box 105 TL'ye verilecek. Kampanya 30 Haziran 2011 tarihine kadar geçerli olacak.

Stoklarla sınırlı olan ve bireysel abonelere açık olan kampanyalarla ilgili olarak 444 0 126 no'lu çağrı merkezinden ayrıntılı bilgi alınabileceği gibi, 5126'ya da mesaj atılabiliyor. Ayrıca, www. turksatkablo. com. tr adresinden bilgi alınıp başvuru yapılabilir.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri