Kablo Tv Teledünya HD Kutu Kampanya Fiyatı 105 TL

Kablo Tv Teledünya HD Kutu Kampanya Fiyatı 105 TL

 Kablo Tv Teledünya Hd Fiyatları

Teledünya HD Kutu Fiyatları kampanyası 02.05.2011 ? 30.06.2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kablo Tv Teledünya Hsd Kampanyası kapsamında Kablo TV Kurulum (43 TL) ve Teledünya Aktivasyon (35 TL) ücretleri alınmayacaktır.

Teledünya Kampanyası kapsamında abone olunan Teledünya Paketi tarifede yer alan fiyat üzerinden sunulacaktır.

Teledünya HD Kutu Kampanyası kapsamında müşterilerin Teledünya'ya abone olarak 30 ay abone kalmayı taahhüt etmesi zorunludur.

Kablo TV Teledünya Hd Kutu Fiyatları Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden cihaz ücreti (HD Kutu için 105 TL + taksitli alınmış ise ödenmeyen taksitler), Kablo TV Kurulum (43 TL) ve Teledünya Aktivasyon (35 TL) ücretleri (tarife üzerinden) tahsil edilecektir.

Teledünya HD Kutu'nun yarı fiyatı olan 105 TL'lik ücret 12 ya da 24 ay taksitle ödenebilecektir. (12 Taksitli fiyat: 110,28 TL, 24 Taksitli fiyatı: 115,20 TL'dir.)

Teledünya Kampanyası sadece bireysel abonelikler için geçerlidir.

Mevcut Teledünya aboneleri bu kampanyadan faydalanamazlar.

Farklı kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar. 'Hoş geldin Uydunet', 'Uydunet Alana Kablo TV Bedava' ve 'Modem Bizden' kampanyaları, Uydunet ile alakalı kampanyalar olduğu için bu kapsam dışında tutulacaktır.

Kablo Tv Kampanyası Teledünya altyapı imkânları ve cihaz stokları ile sınırlıdır.

Türksat tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tarifelerde oluşacak değişiklikler tüm müşterilere yansıtılır.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri