Chevrolet Avrupa ya,En İyi Şirket Ödülü

Chevrolet Avrupa ya,En İyi Şirket Ödülü

Chevrolet Avrupa ya,En İyi Şirket Ödülü

 
Chevrolet Avrupa, 15 Orta ve Doğu Avrupa ülkesinin önde gelen otomotiv editörlerinin oluşturduğu AUTOBEST jürisi tarafından, 'En İyi Şirket Ödülü' olan COMPANYBEST 2011 ödülüne layık görüldü.

AUTOBEST Başkanı Ilia Seliktar ödülle ilgili olarak, "Chevrolet Avrupa'nın 'COMPANYBEST' ödülünü kazandığını duyurmak için bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Bu efsanevi markanın bu sene kutlanan 100. yıldönümü bize markanın otomotiv dünyası için ne denli önemli olduğunu yeniden hatırlattı. Otomobil tarihinin en çok satan markası olmak olağanüstü bir başarı. Chevrolet'nin performansı mükemmel. Son yıllarda yalnızca satışlarda eşi benzeri görülmemiş bir artış olmadı, aynı zamanda markanın Avrupa'daki imajı da olumlu yönde pekişti' dedi.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca ödülle ilgili olarak, "Chevrolet Avrupa'nın, sektörün en saygın ve başarılı editörleri tarafından En İyi Şirket Ödülü'ne layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 2011 bizim için otomotiv sektöründeki 100. yaşımızı kutladığımız güzel bir yıl oldu. Chevrolet Avrupa'ya verilen bu ödül, Chevrolet ailesi olarak doğru adımlarla güçlendiğimizi ispatlıyor' dedi.

Bu yıl Chevrolet, EuroNCAP'ten en yüksek güvenlik notunu almanın yanı sıra, bir dizi ödüle layık görüldü ve mükemmel performansı nedeniyle de sıralamalarda üst sıralarda yer aldı. Örneğin yeni Chevrolet Aveo Hatchback ve Sedan, Chevrolet Cruze, yeni Chevrolet Malibu gibi otomobillerimiz Euro NCAP güvenlik testlerinden en yüksek puan olan 5 yıldızı alarak, yalnızca tasarımda değil, güvenlikte de ne kadar iddialı olduklarını herkese gösterdiler.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri