Saçlarınızı Koruyarak Kurutan Teknoloji: Rowenta Respectis Pro Saç Kurutma Makinesi

Saçlarınızı Koruyarak Kurutan Teknoloji: Rowenta Respectis Pro Saç Kurutma Makinesi

 Sağlıkla parlayan saçlara sahip olmak isteyen kadınların tercihi olan yeni Rowenta Respectis Pro Saç Kurutma Makinesi, sahip olduğu 'respect' fonksiyonu ile saçı kurutmak için  ideal ısı  olan 65°C ve 15 m/s hava akımını otomatik olarak bir araya getirerek hem hızlı  bir kurutma işlemi sağlıyor hem de kurutma sırasında saçın içerdiği serbest su moleküllerinin kaybını en aza indiriyor.  Bu mükemmel birleşim maksimum konumda gerçekleşen klasik bir saç kurutmaya göre hem saçlarda %25 'e kadar daha az kuruma* sağlıyor. Aynı zamanda, saçın yüzeyindeki koruyucu kabuğun ayrılması ve saç tellerinin çatallanması gibi sorunları en aza indiriyor.**

Rowenta Respectis Pro Saç Kurutma Makinesi 2400W'lık yüksek performansı ile saçınızda elektriklenmeyi önleyen ve parlaklık veren iyonik-seramik kaplama özelliğiyle mükemmel şekillendirme sağlıyor. Daraltıcı başlığı, 3 ısı ve 2 hız seçeneğinin yanı sıra soğuk hava üfleyerek de saçınızda kalıcı şekiller yaratabiliyorsunuz.

Kişisel bakım kategorisine getirdiği yeniliklerle tanınan Rowenta'nın yeni Respectis Pro Saç Kurutma Makinesini yetkili satış noktalarında bulabilirsiniz.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 159,90 TL

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri