Biri Adsl den İlk 6 Ay Tüm İnternet Paketleri 7,77 TL

Biri Adsl den İlk 6 Ay Tüm İnternet Paketleri 7,77 TL

# İnternet Kampanyası kapsamındaki yukarıdaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır.
# 8 Mbps'e kadar hız seçeneklerinde abonenin alacağı hız garanti edilmemekte olup, abonenin telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak 8 Mbps'e kadar alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.
# 8 Mbps'e kadar hız seçeneklerinde aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarının 15 GB'ı aşması durumunda, aşılan tarihten itibaren download hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacaktır. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır.
# Abone Koç.net'den modem almıyorsa, Konuş-Öde hizmetinden yararlanamaz.
# Abone Koç.net'den modem almıyorsa, yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.
# 4 GB ve 6 GB limitli paketlerde limit aşım ücreti ayrıca faturalandırılacaktır. 4GB limitli seçeneğinde MB başına limit aşım ücreti 0,0093 TL; 6GB limitli seçeneğinde 0,0083 TL'dir.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri