BASF Türk de AK Emeklilik'i Seçti

BASF Türk de AK Emeklilik'i Seçti

Kimya sektörünün önde gelen şirketlerinden BASF Türk, çalışanlarının emeklilik dönemlerinde yaşam kalitesini korumak için AK Emeklilik ile işbirliği yaptı. Çalışanların şirketin vizyon ve misyonunu başarıya taşıyacak kilit oyuncular olduklarına inanan şirket, ilk etapta beyaz yakalı, daha sonra ise mavi yakalı çalışanlarının dahil olacağı bir anlaşma imzaladı.

Şirket, bireysel emeklilik sistemine katılan her çalışanı için maaşların belirli bir oranı kadar katılım sağlayacak. Söz konusu avantajdan çalışanların eşleri ve çocukları da yararlanabilecek.

AK Emeklilik Genel Müdürü Meral Ak Egemen, AK Emeklilik'in kurumsal katılımda oluşturduğu fon büyüklüğü başarısının, sistemin kuruluş aşamasından itibaren bu alana yapılan öngörülü yatırımların bir sonucu olduğunu belirtti. Egemen, 'Finans hizmetleri alanında uzman profesyonellerin oluşturduğu kurumsal projeler ekibimiz, her kurumu ayrı bir proje olarak ele alan ve ihtiyaca uygun özel çözümler üreten iş yaklaşımımız ve uluslararası şirketlerle çalışma tecrübemiz bizi bugün bulunduğumuz liderlik konumuna taşıdı' dedi.

BASF Türk İnsan Kaynakları Yöneticisi Ajda Ayvat ise konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 'Bireysel emeklilik sistemine girmekteki amacımız şirket imajını daha da güçlendirerek çalışan sadakatini artırmak ve şirket içinde motivasyonu yüksek tutmak. BASF Türk olarak tüm çalışanlarımızın emeklilik günlerini düşünerek katkıda bulunuyoruz. Ayrıca, AK Emeklilik ile yaptığımız özel anlaşmayı sadece çalışanlarımıza değil, çalışanlarımızın ailelerine de açtık. Böylelikle çalışan aileleri de BASF'in sağladığı fiyat ve ürün avantajından faydalanabilecekler. BASF Türk olarak bireysel emeklilik sistemine inanıyor ve bu modern yatırım aracını tercih eden ilk şirketler arasında yer almaktan gurur duyuyoruz.'

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri